Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Chystáme se navštívit salonek v Ostravě na konci května, taky pak můžu dát info. Nové fotky ani recenze na google jsem nenašla, máte někdo odkaz? 

0 Citovat

stačí si zadat do google - business lounge ostrava a vyjedou vám recenze i fotky od pána oc tam byl pár dní zpět :)

1 Citovat

Jej teď na to koukám znovu, viděla jsem to tam, ale asi jsem čekala v recenzi a na těch fotkách něco víc. Nicméně ono tam asi není co moc víc fotit :D

1 Citovat

Caproni Lounge je celý květen zavřený kvůli rekonstrukci (prý jim lidi nadávali, jak to tam vypadá; asi nikdy nebyli v Brně, nevděčníci). Dávají 14 EUR voucher do vedlejšího baru Volare, což stačí tak na jedno točené pivo a kofolu a panino a ještě budete muset doplatit 30 centů. 😆 Chlebíček stojí 4,50 a o ostatních věcech taky darmo mluvit.

2 Citovat

Priority Pass Excellence Awards 2025. https://1url.cz/lJurg

Asi se dá vcelku souhlasit, určitě Kyra v HKG, Viena Lounge a Oriental Club TPE.

2 Citovat

Kyra je zatím TOP salonek, který jsem kdy na LK navštívil. Tam by se obsluha rozpůlila, aby byl zákazník spokojený. 

0 Citovat

J0x napsal(a):

Caproni Lounge je celý květen zavřený kvůli rekonstrukci (prý jim lidi nadávali, jak to tam vypadá; asi nikdy nebyli v Brně, nevděčníci). Dávají 14 EUR voucher do vedlejšího baru Volare, což stačí tak na jedno točené pivo a kofolu a panino a ještě budete muset doplatit 30 centů. 😆 Chlebíček stojí 4,50 a o ostatních věcech taky darmo mluvit.

A takhle se vydělávaj ty peníze. Banka dá LK 30, LK dá salonku 23, salonek dá baru 14, a ty dostaneš za 30 Euro pivo a kofolu :-D

14 Citovat

Salonek New York - letiště J.F.Kennedy - terminál 4. Navštívil někdo? A když tak který ze salonků? Systém mi jich našel několik. Díky moc za zkušenosti

0 Citovat

Pokud se dostanete, tak rozhodně Chase Sapphire Lounge😉

1 Citovat

Takže je lepší se objednat? Zatím jsem nebyla v salonku nikdy a navíc anglicky neumím, ale ráda bych vyzkoušela, mám díky RB vstup

0 Citovat

Pokud se Vám jedná o vstup do salónků v Praze, tak tam se v rámci vstupu přes benefity bankovního účtu, například RB, objednat nedá. 
Ale v případě Fast Track salónku na T2, kam můžete s RB gold kartou v rámci Shengenu bych se obsazenosti nebál, je obyčejně úplně prázdný. 
V případě MasterCard Salónku na T1, mimo Shengen, by to teď po rekonstrukci a znovuotevření také neměl být problém.

2 Citovat

Ptala se na New York, ale rozepsals to hezky :-)

5 Citovat

Jo vidíš, díky za upozornění, jsem asi otočil víc stránek najednou, a nevšiml si toho prvotního dotazu :-)

Jinak k tomu JFK T4, Kromě zmiňovaného Chase Sapphire Lounge je určitě dobrá volba i Virgin Atlantic Clubhouse, jen mají oba časové a kapacitní restrikce, kdy hosty s Lounge Key nepouští a rezervace, pokud vstupuju na Lounge Key, možná není. To jsem zažil jen během covidu, že se některé salónky dali s LK rezervovat (třeba Malta).

0 Citovat

Pokud jste někdo byl v salonku v OVD (Asturias Airport nebo taky Oviedo Airport): stojí za to utratit tam volné vstupy PP nebo LK (pokud tam tedy vůbec lze na LK/PP jít)? Díky.

0 Citovat

franta.slevar napsal(a):

To jsem zažil jen během covidu, že se některé salónky dali s LK rezervovat (třeba Malta).

Uz si nejsem jisty lokalitou, ale myslim ze na LHR slo rezervovat misto v salonku na LK, ale za extra poplatek o neco nizsi nez normalni vstup bez LK

0 Citovat

Ještě k tomu JFK, tazatelka se ptala, který je nejlepší. Souhlasím s tím Chase Sapphire, ale tam i třeba do toho Virgin je časová restrikce a s PP/LK se tam odpoledne vůbec nedostanete. Ten CHS jde navíc jen 1x za rok...

0 Citovat

superweb . napsal(a):

[citace="franta.slevar"]

To jsem zažil jen během covidu, že se některé salónky dali s LK rezervovat (třeba Malta).

Uz si nejsem jisty lokalitou, ale myslim ze na LHR slo rezervovat misto v salonku na LK, ale za extra poplatek o neco nizsi nez normalni vstup bez LK

[/citace]

Nojo, máš pravdu, některé salónky teď nabízí "Pre-book" option za fee. Na webu PP (pod který LK spadá) je seznam (otázka jak moc aktuální/relevantí pro LK) https://www.prioritypass.com/lounges-prebook

Ty evropské co namátkou koukám to tlačítko v LK apce mají, je to podle všeho potřeba udělat alespoň 24h předem a cena je okolo 7 EUR

V případě JFK T4 uvádí v tom seznamu Air India Lounge, ale v LK apce mi to Pre-book nenabízí.

0 Citovat

V Catanii je od konce dubna konečně otevřená nová Angelo D´Arrigo Lounge, kde je 200 míst k sezení. Ta původní aspirovala na jednu z nejhorších v Evropě.

496148762-664554413213256-8946901218470319770-n.jpg

5 Citovat

V Bratislavě nově otvírá od června PEARL LOUNGE by Menzies.

3 Citovat

To bude v nonSchengenu?

0 Citovat

Tam ty dva lety denně ještě rozdělujou? :-)

0 Citovat

Mozem zobrat jedneho cloveka do salonika

9.6 kodan

10.6 riga

11.6 tallin

12.6 riga

3 Citovat

Pridal bych se 22.6. CPH nebo RIX nebo 13.6., 28.6. PRG T2, kdyby nahodou ...

0 Citovat

ja mozem dvoch v Budapesti zajtra cca 21-22:00

1 Citovat

Pořád žádné info o novém salonku v Bratislavě? Zeptal jsem se banky, ale došla mi akorát matoucí odpověď. Od údajného provozovatele samozřejmě ani čárka, Loungekey taky mlčí...

Otevřeli už zase Caproni Lounge? A zrekonstruovali i osazenstvo? 😆

1